top of page

Όροι & προϋποθέσεις διαγωνισμών

1) Η εταιρεία με την εμπορική ονομασία «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Ι.Κ.Ε.», η οποία εδρεύει στην διασταύρωση των οδών Σοφοκλέους και Δαιδάλου, ΤΚ 32100, Λιβαδειά, Ελλάδα, διοργανώνει τον κάθε διαγωνισμό σύμφωνα με την κατωτέρω διαδικασία. Οι όλες προωθητικές ενέργειες διεξάγονται μέσω της σελίδας του Instagram με όνομα “kitchenhub_gr”, που ορίζεται και η επίσημη σελίδα Instagram της εταιρίας.

Σκοπός των παρόντων όρων (εφεξής οι «Όροι Συμμετοχής») είναι οκαθορισμός των όρων συμμετοχής στους Διαγωνισμούς κάθε συμμετέχοντος,των κληρώσεων και της ανάδειξης των νικητών στο πλαίσιο τωνΔιαγωνισμών.

 

2) Δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε διαγωνισμό έχουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα με δικαιοπρακτική ικανότητα και διαθέτουν νόμιμο προφίλ στο instagram. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Ι.Κ.Ε.

3) Η χρονική περίοδος διεξαγωγής του κάθε διαγωνισμού ορίζεται η αναφερόμενη ημερομηνία ή ημερομηνίες έναρξης και λήξης που αναγράφονται στην επίσημη ανάρτηση του διαγωνισμού στην σελίδα του Instagram. Όσοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής και επιθυμούν να συμμετάσχουν στον κάθε διαγωνισμό, θα πρέπει να ακολουθήσουν τα βήματα συμμετοχής εντός των χρονικών ορίων που αναγράφονται στις αναρτήσεις των διαγωνισμών.

4) Το δώρο ή τα δώρα του κάθε διαγωνισμού ορίζονται στην επίσημη ανάρτηση του διαγωνισμού, στην επίσημη σελίδα της εταιρίας στο instagram: https://www.instagram.com/kitchenhub_gr/

5) Το πλήθος των νικητών ανακοινώνεται στην επίσημη ανάρτηση του διαγωνισμού. Η ανάδειξη του νικητή ή των νικητών γίνεται με κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων. Ο κάθε ενδιαφερόμενος δικαιούται να έχει όσες συμμετοχές επιθυμεί, αρκεί κάθε φορά να έχει ακολουθήσει τα προαπαιτούμενα βήματα συμμετοχής (όπως αναφέρονται στην επίσημη ανάρτηση του κάθε διαγωνισμού). Η κλήρωση λαμβάνει χώρα στην έδρα της εταιρείας ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Ι.Κ.Ε.

6) Η ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Ι.Κ.Ε. δικαιούται να ματαιώσει την κάθε κλήρωση ή να μεταβάλει την ημερομηνία διεξαγωγής της.

7) Κατά την διαδικασία κάθε κλήρωσης, θα κληρώνεται αναπληρωματικός νικητής ή αναπληρωματικοί νικητές (σύμφωνα με την οδηγία της επίσημης ανάρτησης του κάθε διαγωνισμού), στους οποίους θα διατεθεί το δώρο ή τα δώρα που κληρώνονται ανάλογα με τη σειρά ανάδειξής τους, σε περίπτωση που αυτά δεν θα παραληφθούν εγκαίρως (όπως περιγράφεται κάτωθι) ή δεν θα απονεμηθούν στον αρχικό νικητή ή στους αρχικούς νικητές λόγω

ακύρωσης της συμμετοχής.

8) Η ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Ι. Κ. Ε. διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών στον ιστότοπο

https://www.instagram.com/kitchenhub_gr/. Με τη συμμετοχή τους σε κάθε διαγωνισμό που διεξάγεται στην επίσημη σελίδα του Instagram, οι συμμετέχοντες δίνουν τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεσή τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονομάτων τους και αποδέχονται το σύνολο των όρων του διαγωνισμού.

 

9) Η ενημέρωση του κάθε νικητή, γίνεται από τον διοργανωτή μέσω της επίσημης σελίδας του instagram. Η ενημέρωση από τον διοργανωτή μπορεί να πραγματοποιηθεί α) με σχετική ανακοίνωση στη δημοσίευση του

αντίστοιχου διαγωνισμού στο Instagram β) με επικοινωνία του Διοργανωτή με τον κάθε νικητή μέσω Direct Message στο Instagram γ) μέσω νέας ανακοίνωσης στην επίσημη σελίδα του Instagram, όπου θα κοινοποιηθεί ο

κάθε νικητής. Κατόπιν ο κάθε νικητής θα πρέπει να στείλει προσωπικό μήνυμα με τα ακριβή στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση παραλαβής) στην επίσημη σελίδα Instagram της εταιρίας. Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επαληθεύσει την εγκυρότητα των συμμετοχών και να ζητήσει την αποστολή επιπλέον στοιχείων ταυτότητας και επικοινωνίας από κάθε συμμετέχοντα, προκειμένου να προβεί σε επιβεβαίωση της ταυτότητάς του. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή ή τους

νικητές του κάθε διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος 14 ημερολογιακών ημερών από την ως άνω ανακοίνωση του Διοργανωτή, ή την πρώτη επικοινωνία του Διοργανωτή με τον κάθε νικητή, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού δώρου.

 

10) Όλα τα δώρα θα παραλαμβάνονται από την έδρα της ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Ε.Κ. στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Σε περίπτωση που ο νικητής θέλει να του αποσταλεί, επιβαρύνεται τα μεταφορικά. 

11) Η συμμετοχή και τα δώρα είναι απολύτως προσωποπαγή, ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα. Μοναδική υποχρέωση της ΚΈΝΤΡΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Ι.Κ.Ε. είναι η εξασφάλιση για τον κάθε νικητή, του δώρου που κέρδισε.

12) Η ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Ι.Κ.Ε. δικαιούται να μεταβάλει τους όρους των διαγωνισμών ή να τους ανακαλέσει, σε οποιοδήποτε χρόνο, με ανακοίνωση στο https://www.instagram.com/kitchenhub_gr/. Η ΚΈΝΤΡΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Ι.Κ.Ε. διατηρεί το δικαίωμα, σύμφωνα με τη δική της κρίση, να ακυρώσει οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι αντιβαίνει στους επίσημους όρους και προϋποθέσεις της κάθε κλήρωσης ή βλάπτει την ορθή και αμερόληπτη διεξαγωγή του κάθε διαγωνισμού.

12) Η συμμετοχή στην κάθε κλήρωση προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη

αποδοχή των ανωτέρω όρων συμμετοχής.

bottom of page